Beer Garden Kemang Live Music

They also have a large beer garden at the back which often feature live music. Rasanya ya sama aja kan radler wkkwkw.

Marijah & the Reggae All Stars Bringing the funk & the ONE

Beer garden tak pernah tidur untuk menyuguhkan tempat menghabiskan malam panjang bersama teman dan rekan kerjamu.

Beer garden kemang live music. A new place, interesting to check out! After beer garden kemang and beer garden scbd, beer garden menteng is now open, right in front of the oria hotel, not too far from ocha & bella.same concept, same furniture, even the same rooftop bar like in scbd. Gee dateng berempat, pesen dulu tempat.

Nice live band on saturday night! Lihat 72 ulasan objektif tentang beer garden, yang diberi peringkat 3,5 dari 5 di tripadvisor dan yang diberi peringkat no.1.294 dari 9.622 restoran di jakarta. It is located next to the fairfield fun center and miles of golf at dixie highway and the route 4 bypass.

But dont forget to spray autan before you come, karena tempatnya yg outdoor, dan banyak tanaman, jadi banyak nyamuk. The beer is relatively cheap for the area. Beer garden · kebayoran baru · 17 tips and reviews.

Kemang raya no.5 ph.+62 21 7179 0151 Biasanya ada live music nya klo di atas jam 9. Kamu bisa sesuaikan dengan lokasi terdekat beer garden yang alamatnya sbb:

Rame banget hari jumat malem, pas banget ada live music. Open from 6pm to 2am (3am on weekends). Beer brother offers a wide selection of alcoholic drinks, including a long list of international offerings and its own homemade beer.

Beer garden is one of the busiest bars in kemang. Saking suksesnya dan disukain banyak orang, beer garden sampai punya beberapa outlet di jakarta, yaitu kemang, scbd, menteng, dan radio dalam. Beer garden berada di kawasan scbd, terdapat bar yang legendaris, yakni beer garden.

Selain di sini, bar ini juga memiliki cabang di radio dalam dan menteng. Those places really look alike. Jalan benda no.7a, rt.11/rw.4, cilandak timur, pasar minggu, jakarta selatan, daerah khusus ibukota jakarta 12560, telp:

You will have the chance to enjoy the music of live bands with special theme now and then. It’s in a nice garden just off one of the main streets that goes through kemang. If you go clubbing right after spending an evening in beer garden, chances are you will be all sweaty.

Dapatkan menu, ulasan, kontak, lokasi, nomor telepon, peta dan lainnya untuk bremer beer garden restoran di zomato It is an authentic german style beer garden with outside benches and tables, local craft beers, brats, and pret. With live music, events, and their own signature drinks and famed selection of wine.

Situs portal direktori indonesia dari restaurant, bar & club, hotel, spa, tempat shopping, movie, dan nomor emergency penting lainnya Beer garden menyiapkan minuman dari mocktail, light beer dan flavored beer, cocktail yang campurannya passsss banget sehingga minumannya enakkkkkk, beer dengan gelas raksasa, dan shots. You can also try the nearby bremer bar if you are into beer gardens.

Gee minum radler doang, ga berani yg lain ?. Selain lokasinya yang strategis, beer garden juga punya resep rahasia buat bikin malam kamu lebih menyenangkan, yaitu good music, good food, dan banyak beer. Walaupun udah lama berdiri dan punya banyak cabang, beer garden pasti masuk ke dalam list tempat nongrong kamu.

Lihat 15 ulasan objektif tentang beer garden, yang diberi peringkat 3,5 dari 5 di tripadvisor dan yang diberi peringkat no.2.974 dari 9.671 restoran di jakarta. Cabang beer garden bisa ditemukan di kemang, scbd, radio. Here, you can be authentic no plastic live music everyday !!.

Nice place to visit if you are meeting up with some friends and just want a few beers. Let our chefs come to you for food, drinks and more, right to your door! It is not the cheapest place in kemang, but the prices are very affordable.

The stockton beer garden is a great place for people to socialize with friends and make new acquaintances. Great ambiance plus excellent italian cuisine, topped up with huge selections of alcohol. The generous drink offers make it one of the most popular expat bars in town.

18 parc place tower e gf. Enjoy bir bintang and heineken here while your visiting. Jadi buat kamu yang lagi di daerah kemang, jangan lupa mampir ya!.

Konsep outdoor memang sudah terkenal dan tempat ini sendiri mempunyai banyak cabang. Selain itu, beer garden juga menyiapkan snacks dan makanan berat untuk menemani kita minum disana. Live music di beer brother ada setiap hari loh!

For children there is a play room too. Next to loca, a simple and cozy garden waiting to cater all of you to relax. Khusus di beer garden kemang, nikmati persembahan dari discover jumat malam, 29 maret 2019 yang dilanjutkan sabee, sabtu malam, 30 maret 2019.jangan sampai ketinggalan, ajak temanmu sekarang juga!

Pertama kali ke beer garden kemang ini, tempatnya kecil dari luar, pas masuk ya pas lah. Tempatnya enak buat kumpul2 bareng teman. Look out for the sunday lunch deals.

The crowd is normally under 25. Live music on wednesdays and weekends (acoustic). They have superb steak and ribs also cocktails.

Enak buat dengerin music sambil nge beer. Listing kemang clubbing guide kemang drinks club food vin+ beer brother eastern promise die stube beer garden parc19 tipsy venue nu china triple nine 999 mcd kfc food garden kampung kemang dim sum festival jakarta indonesia Kemang selatan 1), jakarta selatan, jakarta.

Beer brother bar & kitchen helps people survive the pressure of living in jakarta. Escape the city to beer brother with your true 'beer bro'. Live music + beer on saturday night so (y) christina juwita:

The bar greets and instantly entices you with its selection of beer on tap, 8 in total, the dutch has the most variety of beer on tap in the city, both local, imports, and their signature cocktail americano on tap. Beer brother kemang an outdoor garden space filled with booze and good music. Benda no.7 kemang jakarta tel:

The place opened in october 2013 but has already a good basis of customers who already went to the other beer gardens.

Albino Skunk Music Festival Albino, Music, Beer garden

Pin on Local Events

Door County Brewing Company Baileys Harbor Door county

Beer Garden in Dallas, TX Beer garden, Patio, Outdoor decor

Beer Garden Music Beer garden, Beer, Vinyl

Everything You Need to Do in Philly This Weekend Beer

Live Music in the Beer Garden Joy Ike [07/14/16] Live music

Beer Garden Pics COROLLA'S BEER GARDEN & FULLY OUTDOOR

Red Beans and Bluegrass Wrightsville beach, Red beans

Door County Brewing Company Beer label, Brewing co

COROLLA'S BEER GARDEN & FULLY OUTDOOR VENUE FOR BEER, WINE

Playing at the Beergarden in Eugene, Oregon. beergarden

Pin on Live Music

Rock the Block! Cover band, Country rock, Rock cover

Dallas Music performance, Bottle blonde, Live music

Sample craft beers while enjoying Elizabeth River views

2017 Winter Classic Budweiser Brew House Budweiser

Pin on Live Music

Majestic 34 Awesome Beer Garden Ideas to Enjoying Your Day

0 / 5

Your page rank: